Echte helden

Bij DataByte geloven wij dat Systeembeheerders echte helden zijn. De afgelopen jaren hebben wij Systeembeheerders door heel Nederland in het zonnetje gezet. ‘Systeemhelden’, noemen wij ze, want zonder jouw Systeembeheerder zou jij je dagelijkse werkzaamheden niet kunnen uitvoeren.Meld jouw Systeemheld aan en laat hem of haar kans maken om Systeembeheerder van 2017 te worden!

Nu aanmelden

 

Microsoft

Prijs voor de Systeembeheerder van het jaar

De Systeemheld met de meeste stemmen krijgt, naast de felbegeerde titel ‘Systeembeheerder van het jaar 2017’, een prachtige prijs: een HP EliteBook x360 1030 G2 ter waarde van bijna €1800!*

*Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door HP www.hp.com

Systeembeheerder aanmelden

 

Prijs voor de stemmer

Eén van de collega’s, die op de Systeembeheerder van 2017 gestemd heeft, ontvangt ook een mooie prijs! De winnaar wordt door onze vakjury gekozen door middel van een willekeurige selectie. De winnende stemmer krijgt een Bol.com waardebon van maar liefst € 100,!

Nu stemmen

 

Bol waardebon
Smartwatch

Vakjuryprijs

De Systeemheld met het mooiste ‘heldendaad’ krijgt ook een mooie prijs! Deze Systeemheld hoeft niet de meeste stemmen te hebben, maar zijn of haar heldendaad moet onze vakjury overtuigen en raken. Heeft jouw Systeemheld een heldendaad verricht het afgelopen jaar? Laat het ons dan weten. De Systeemheld die de Vakjuryprijs wint, krijgt een smartwatch van een merk naar keuze t.w.v. maximaal €499,-!

Nu stemmen

 

Dag van de Systeembeheerder is een initiatief van DataByte

DataByte

DataByte is een full-service organisatie op het gebied van ICT. Al bijna 30 jaar ondersteunen wij het MKB en de onderwijssector. DataByte geeft grip op uw ICT. Voor meer informatie: www.databyte.nl

Volg ons op social media

Twitter
Twitter
Twitter